Jag har hittat kärleken!

Eller var det han som hittade mig? Så underbart, nu har vi varandra. Jag har tack vare Joel, min nya kärlek även fått ett kärleksfullt hem som vi renoverar och inreder.

Ja visst gick det fort och många undrade hur vi vågade ta så snabba beslut. För mig kändes det aldrig som beslut, det var bara det naturliga att följa.

Så nu har vi träffats i lite mer än tre månader och bott tillsammans i tre månader. Vi har hunnit skapa en hemkänsla i huset som vi bor i. Det är långt från det hem vi ser framför oss men vi har fått det till vårt hem.

Jag hade turen att han bara bott i huset en månad så det har blivit naturligt vårat hem som vi skapar tillsammans. Monza då tänker ni som känner mig. Han stormtrivs och har tagit sin nya husse till sig med kel och kärlek. Så nu bor vi här lyckliga och i full fas att måla, snickra, möblera om och shoppa!

Så följ gärna vår väg med #JoElleshus