Elle Andersson.se

Dagens outfit börjar här

40+ och ändå vill hänga med i trenderna, behålla sin ungdomlighet och fortfarande se ut som du har den erfarenhet en kvinna på 40+ har.

Jag börjar nytt jobb på tisdag och kommer vara ”civil” många tidigare arbetsplatser har betytt en tråkig och inte så snyggt sittande arbetsklädsel. Till det har det har jag haft ett par tunga och stora stålhettekängor att matcha med.

För att inspirera mig själv kommer jag bygga upp en kategori som heter ”dagens outfit” mycket fantasifullt. 😉 Precis som det låter ska jag i största förmåga fota min dagliga outfit. Hoppas att även du kan bli inspirerad. Så nu gäller det att jobba på den där selfieväggen jag har pratat om.

Upptäcker precis när jag sitter här och skriver att de nya byxorna jag provar med väldigt hög midja inte va så bekväma att sitta och jobba i. Det är ett par jeans från Axelssons med mycket snygga detaljer. Men efter att jag fotade detta för att visa så bestämde jag mig för att behålla dem.

Ser också på bilderna att det är dags att göra sig i ordning i håret innan min väninna kommer och hämtar mig för en shoppingtur i Jönköping.

#40+ochfortfarandesnygg #40+ #dagensoutfit