Elle Andersson.se

Vilken kraft det skapas när man kommer igång

I går skrev jag på ett anställningsavtal och börjar nya jobbet redan på tisdag. I samma veva får jag kraft och trygghet att satsa nästa steg på Safe On Track och medlemmarna hakar på snabbt.

Det plingar i telefonen och jag har både möten, date och shopping inbokat. Det är som en lavin, när en sak sätter igång så följer resten med per automatik. Äntligen sätter livet fart på riktigt för året 2019.

Ha ha och som om det inte vore nog så nu när jag sitter här och skriver så ringer en rekryteringsfirma för en tilltänkt tjänst och när jag har henne i telefonen så ringer ännu en annan rekryteringsfirma. Känslan i kroppen att få säga tack men nej tack, jag har redan skrivit på ett anställningsavtal är obeskrivligt skön.

Jag passar på att skriva in ett tack till Xamera som är rekryteringsfiman jag nu jobbar för. De tillhandahåller tjänster inom IT och är jätteproffsiga.