Jag fick drömjobbet!

Jag är så stolt över mig själv!

Jag gjorde det. Det tog två månader och det har varit två rastlösa och tuffa månader. Men i dag har jag skrivit på ett anställningsavtal och börjar jobba på Axis Communications på tisdag.

Den tjänst jag kommer ha finns idag inte på företaget i Linköping. Axis stora företag ligger i Lund och har precis startat upp under sista året även i Linköping. Jag vågar inte säga så mycket mer förrän jag är lite mer påläst.

När jag blev runtvisad i tisdags vart min ev. arbetsplats skulle bli så var det en tom reception där skrivbordet bara var påbörjat. Jag tycker det kommer bli helt underbart att få bygga upp min egen arbetsstation, forma mina arbetsuppgifter efter vad som behöver göras. Jag ser så mycket fram emot att gå till jobbet på tisdag. Mitt nya jobb och min nya familj.