Jag är så trött på att andra ska tjäna pengar på mitt slit!

Nu är jag här på egen plattform igen, bloggar ingen och helt från scratch. Jag har skaffat mig ett nytt webbhotell. Se annons längst ner på sidan om du vill ha ett lika bra webbhotell som mig. 😉

Så i alla fall, nu är jag här på egna ben, egna annonser och hoppas att du ska tycka om min hemsida, tycka om mina annonser och tips. Att du tycker det jag gör är bra och att jag ska kunna tjäna egna pengar på min egen text.

Vad kommer jag skriva om? Hmm ja den som det visste. *haha* Troligtvis mycket om Våffleriet, choklad och att starta/driva eget.

Jag och min syster har precis startat upp ett aktiebolag och innan det har jag drivit eget företag i 12år.

Vad innebär det att blogga på egen plattform?

Jo då kan jag bestämma allt själv, men jag får också ta ansvaret för uppdateringar och se till att ingen kapar min hemsida. Det är en hel del mer jobb på detta vis. Men det gör det också roligare och jag får en chans att tjäna lite pengar på det jag skriver.