Ofrivillig träning

Ligger i soffan och hör ljudet av två arga katter, de skriker åt varandra. Så där precis som innan ett slagsmål. Jag kastar mig upp från soffan och oj vad fort man kan tänka. Nej inte nya jackan, det går inte ihop med klor. Men jag måste ha en jacka! Handskar, jag har ingen vattenslang och måste kunna gå emellan. Mörka skor, kan ju inte ta vita vinterkängorna in i skogen.

Så ut i skogen och ropar på Monza men ju närmre jag närmar mig ljudet desto tystare blev det. Var antagligen jag som skrämde bort dem och vi slapp ett slagsmål. Jag gick skogen runt men ingen Monza. Hem igen och ingen Monza.

Efter ca 1 timma kom han hem. Han blev omkramad och jag kollade efter sår, en ingenting. Å va skönt!

Som om något vill att jag ska komma igång med träningen igen. Det va riktigt skönt och även om det inte är mycket skog, så är det skog. Mitt utanför min lilla mysiga lägenhet.