Elle Andersson.se

Snygg toalettrullshållare

Vi har precis renoverat om badrummet och nu är det dags att hitta detaljerna. Det har varit en budget/tillfällig renovering. Vårt fokus och pengar vill vi lägga på vårt badrum på övervåningen. Men vi behöver en snygg och fungerande plats fram till att vårt lyxiga badrum blir färdigt.


Detta blogginlägg är i samarbete med CDON och Amazon. 
”Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.” 

Jag börjar med att samla in information om vad det är jag vill ha. Hittar en mängd olika och det är här sollandet börjar. Jag kommer snabbt fram till att jag även vill ha en plats för förvaring av nya rullar så det finns något att fylla på med. En så kallad Reservpappershållare.

”Vart hittar jag en snygg toalettrullshållare”

Frågan ställde jag mig själv och nu är det dags att tipsa dig om vad jag hittade.

Reservpappershållaren ska kunna förvara upp till 3 rullar. Så ska den passa snyggt in tillsammans med den ”ordinarie” pappersrullshållaren.

En praktisk från Habo men inte rätt färg. Den ska vara svart, mässing eller mer åt steampunk-hållet. Går att måla enkelt tänker jag.

Det finns massor med toalettrullshållare, men som vanligt har jag höga krav och vill att den ska ha vissa egenskaper. Den ska vara snygg men framför allt enkel att byta rulle på. Den får gärna ha en mindre hylla för mobiltelefonen.

Jag vill ha en mjuk känsla i badrummet så det bör inte vara några fyrkantiga profiler eller ge ett stelt intryck, även om jag kan gilla det till andra samanhang. Och den får inte stå på golvet!

Svart enkel från Amazon

Bronzfärgad från Amazon

En svart snygg från Amazon.

Enkelhet med rund design från CDON.

Toalettpappershållare Demerx Pisla Cozmic från CDON.

En bonus, bara för att den är så snygg!

Enkelhet när den är som vackrast, från Amazon.