Tillbaka till ett ödsligt kontor

:: Betalt samarbete med Nextory ::

Kliver in i stora ljusa lokaler. Semestern är över och kontoret känns tomt och ödsligt. Många har kommit tillbaka i arbetet, men inte till kontoret. Jag är ensam på min våning och tror det är någon mer här, men kanske på en annan våning.

För att få tiden att gå snabbare så tänker jag träna upp mitt inre medan jag jobbar på.

Jag har under lång tid tänkt läsa Johannes Hansens böcker, det har bara inte blivit av. Tills nu.

Jag har lyssnat på hans poddar under lång tid och där berättar han om sina böcker. ”Tough Love” och ”Fuck your fears”. Nu hittar jag dem, börjar med den första och trycker på play. Jag går in i en värld där jag blir peppad samtidigt som jag bokar en hämtning av ett paket som ska till vårt huvudkontor.

Han har en lugn och trygg röst, läser sina egna ljudböcker. Tack, det är så viktigt att få höra den från just han själv. Så nu vill jag rekommendera dig att gå in på Nextory och starta ett konto så du redan om ett par minuter kan läsa en bok som inspirerar dig att skapa det liv du vill ha.

Ha en fin dag och välkommen tillbaka från semestern!