Vädret skiftar mitt framför mina ögon

Jag sitter i min husvagn, porttelefonen ringer och jag svarar. Både hemma och på jobbet på samma gång. Ett av mina hem. På sista tiden har det varit mycket att jobba hemifrån och jag har tagit steget att spendera mycket av den tiden på landet. Där bor mina föräldrar året om och så gör även min syster sen ett par år tillbaka. Ju mer tid jag har spenderat här ute. Ju mer inser jag att jag kan göra mitt jobb lika bra på landet, till och med bättre. Här trivs jag, blir glad och har något att göra om jag vill. Jag känner mig behövd och det gör att jag även blir mer aktiv i mitt arbetsliv. Känner inspiration både i mitt privatliv och i mitt arbetsliv. Snacka om vinn vinn!

Nu sitter jag här i min ”något” slitna husvagn som jag har så mycket planer för. Fixa en fuktskada, tapetsera med hänryckande mönster. Jag känner bokstavligt talat hur vädret förändras. I fyra dagar har det bara öst ner och nu så känner jag hur vädret går från moll till dur. Jag drar upp rullgardinen som nyss mörklade hela husvagnen och sparkar av mig mitt värmetäcke som jag så envist har krupit under de senaste dagarna för att inte frysa. Nu börjar livet utanför vakna till liv efter ett par intensivt regniga dagar.

Bilderna ni ser här är tagna under 1h. Det är så fort Svenska vädret förändras och det är minst lika fort mitt eget humör och inspiration kan förändras. Nu är jag så laddad för helg och att vi får fint väder och mycket gäster. Jag ska bara ta en snabb lur på lunchen och sen…

Japp, nu kör vi!