Vad gör 30kvm för skillnad?

För mig handlar det om att leva i mitt hem. Jag upplever att många bor i sina hem, jag vill leva.

I dag bor jag på 41kvm och jag överlever. Jag har det jag måste men det blir lätt stökigt för allt har inte sin plats. Jag vill ha mer saker än vad som det finns plats för helt enkelt. Jag tycker om att ha överskådligt, ordning och reda. Jag ser att de här 30kvm extra ger mig både plats för förvaring men också för ”space” så jag kan gå i min lägenhet utan att behöva dra in magen.

I dag är mina 41kvm fördelade så här.

Jag har fått till en mysig känsla men det är helt enkelt för litet.

Här är mina nya 67 kvm. 
Jag ser så mycket fram emot att få visa upp min nya lägenhet. Nu är det bara en månad kvar till flytt.

#inredningsinspo #lägenhetsritning #minnyalägenhet #flytt